Najelpszym sposobem na zrozumienie tego co tak zafascynowalo Mikołaja Kopernika jest użycie programu Celestia. Grafika 3D (średnie wymagania sprzętowe) zrobi swoje. Na mnie program zrobił kosmiczne wrażenie :-) Polecam!!! 2006-07-27, admin
Pomóż naszemu miastu, naszej witrynie i sobie! Promuj się na naszej witrynie. Cennik znajdziesz tutaj 2006-01-03, admin
Ktoś kiedyś powiedział: "Jeżeli nie możesz czegoś znaleźć w sieci, to znaczy, że ta rzecz nie istnieje". Wg aktywności mieszkańców (na podstawie postów na forum i wiadomości e-mail) Frombork ma 10 mieszkańców! Bądź aktywny, dyskutuj na naszym forum! 2005-12-15, admin
Wysłany: Sob Kwi 26, 2014 12:26 pm Temat postu: INTERNET WE FROMBORKU - ULOTKI
Cześc, ostatnio w skrzynce znalazłem ulotkę od firmy xxx z reklamą Internetu bez limitów, bez zobowiązań za 40zł. Czy Wy tez otrzymaliście takie ulotki? może ktoś korzytał z ich usług? Dzwoniłem, to powiedzieli, że instalacja kosztuje 1zł i umowa jest na czas nieokreślony, mogę zrezygnować w każdej chwili.
Wszystko ładnie pięknie ale jak to działa? Ma ktoś doświadczenia z tą firmą.Zasięg jest podobno w całym Fromborku.
Wysłany: Pon Kwi 28, 2014 10:09 am Temat postu: Ja mam
Ja mam od nich internet.Kontakt znalazłem na ulotce, mieszkam na ulicy leśnej i zasięg mam pełny.Od dwóch miesięcy korzystam i złego słowa nie powiem.Umowę mam na czas nieokreślony, gdybym chciał zrezygnować to mam miesiąc wypowiedzenia.