Najelpszym sposobem na zrozumienie tego co tak zafascynowalo Mikołaja Kopernika jest użycie programu Celestia. Grafika 3D (średnie wymagania sprzętowe) zrobi swoje. Na mnie program zrobił kosmiczne wrażenie :-) Polecam!!! 2006-07-27, admin
Pomóż naszemu miastu, naszej witrynie i sobie! Promuj się na naszej witrynie. Cennik znajdziesz tutaj 2006-01-03, admin
Ktoś kiedyś powiedział: "Jeżeli nie możesz czegoś znaleźć w sieci, to znaczy, że ta rzecz nie istnieje". Wg aktywności mieszkańców (na podstawie postów na forum i wiadomości e-mail) Frombork ma 10 mieszkańców! Bądź aktywny, dyskutuj na naszym forum! 2005-12-15, admin
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 10:26 am Temat postu: Propozycja
A może tak walnąć jakąś fotę Kopernika na stronę główną zamiast tego opisu, że miło nam itp, itd...? Walnąć czerwoną czcionką (rozmiar 48) tekst 'SENSACJA!".
Krzyczmy o tym na cały świat bo inaczej to pies z kulawą nogą nie zawita do Fromborka. NIGDY!!!
To jest szansa dla miasta i jeśli się jeszcze kiedykolwiek powtórzy podobna to pewnie za 1000 albo 2000 lat.
My żyjemy tu i teraz. Krzyczmy, że to jest TU. Krzyczmy, że to SZANSA!
Dajmy się ponieść emocjom bo to są ogromne emocje!
Mieszkańcy Fromborka - jeśli to spieprzycie to jak Boga kocham wparuję tam z kałachem i granatami, i poprzewracam wam klocki...
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 5:05 pm Temat postu: pies z kulawą nogą
Pies z kulawą nogą to zawita pewnie. Nie wiem, czy wielkie litery coś pomogą. Wciąż w pamięci mam dworzec (dworzec?!) we Fromborku i rozkład jazdy ( http://my.opera.com/kazisi/albums/showpic.dml?album=9668&picture=219446 ) w jego oknie. I to, jak przepełniony autobus do Gdańska się nie zatrzymał na tamtejszym przystanku. To jest problem, a nie reklama, moim zdaniem.